Over ons

Over ons

 

Ontstaan van de naam zorgvoorjehuis was niet gemakkelijk, omdat bij ontwikkelen van een bedrijfsnaam graag stuk inhoud wil meegeven.

Dit over wat bedrijf precies doet, maar naar veel discussie met een goede vriend kwamen wij op de naam die de inhoudt kon dekken van werkzaamheden in en rond het huis.

En zo is de naam zorgvoorjehuis ontstaan.

Vanaf eind 2008 kwam ik zonder baan te zitten en veel klanten waar ik diverse klussen voor uitvoerde kwamen met het idee begin voor jezelf.

Zo gezegd zo gedaan, de werkzaamheden verschilde heel erg van een tuin onderhoud tot aan riool aanpassing, schilderen van woningen, reinigen van gevels enz.

Niet veel later werden wij benadert om glasvezel installaties te gaan aanleggen, Elburg was het eerste project in Nederland en wat begon met grondwerk en invoeren, ging het over om in huis de installaties te maken en testen hiervan.

Langzaam groeide de onderneming en werden particuliere klanten niet vergeten.

En gingen wij over in het bekabelen van grote gebouwen, routes uittekenen toestemmingen van eigenaren enz.

Waarbij een nieuw onderdeel kwam het plaatsen van antenne schotels systemen op grote gebouwen waar alle bewoners in centraal systeem kregen.

Dit voorzien van nieuwste technologie.

Begin 2015 kwam daar zorgvoorjehuis projecten bv erbij, dit om grote projecten in Nederland beter te kunnen begeleiden en aan te nemen.

Anex 2016 gaan we terug naar waar we ooit begonnen zijn dienst verlening aan particulieren maar ook aan bedrijven.

Zo staan er vandaag de dag vakmensen klaar, die een uitgebreide pakket van diensten kan verzorgen. Dit van tuinen tot het opknappen van panden aan binnenzijde.

Veel producten leveren wij zelf direct uit voorraad, hebben een lange levensduur.

 

Zo hopen wij ook u van dienst te mogen zijn.